2011. augusztus 22., hétfő

Élmény beszámoló



Végre mi is nyaraltunk egy kicsit. Gunarason voltunk a Hotel Európában.Nagyon szuper volt minden. Első nap a környéket jártuk be. Volt a közelben szökőkút amivel nagyon jól elszórakoztak. Vittünk motort és futóbicajt is. Másnap egész nap a gunarasi strandon voltunk. Kép sajnos itt nem készült,mert a szállodában maradt. Gyerek rész szuper volt. Trambulin és ugrálóvár is volt csúzdával.  Finom és bőséges vacsikat kaptunk. Reggeli az svédasztalos volt. Pénteken jöttünk el a szállodából,akkor már nem maradtunk sokáig,mert siettünk haza ismét pakolni.Még aznap indultunk tovább Orfűre nyaralni a párom nagyszüleihez.
Van kint egy szuper nyaralójuk nem messze a kistótól.Szombaton aquaparkban voltunk. Gyerkőcök nagyon jól érezték magukat. Nagyszülők pedig tüneményesek.Nagyon szeretem őket és a kicsik is.
Vasárnap kirándulni voltunk. Persze a béka nem maradhatott el:) Danikám nagyon szereti őket. Tavaly Dávodon voltunk ,de minden este a program a békászás volt.Minden szuper volt,csak hamar véget ért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése